T6 en de Caddy
Nieuwtjes van Kan Dat?

Hier plaatsen wij routeplanningen en nieuwtjes mbt het transport van Kan Dat? in de regio.

!

Caddy voor klein transport

!
Heeft u een klein transport dan beschikt Kan Dat? ook over een caddy die we snel kunnen inzetten tegen een scherp tarief. Maximaal 700 kg in de caddy. De Caddy is voorzien van de herkenbare Kandat reklame welke ook op de T6 zit.

Nu een VW Transporter euro 6

!
Kan Dat? heeft afscheid moeten nemen van de vertrouwde vw T5 en heeft wederom voor een VW transporter t6 met euro 6 motor gekozen. Deze auto is voorzien van de nieuwe belettering in de bekende blauwe kleur.

regionaal transport van Stenen

!
Ook het transport van stenen en keine kunnen we verzorgen. Gezien we niet de beschikking hebben over mechanische las en laadmiddelen word alles met de hand gelost

Quad bezorgen in Utrecht

!
Transport van een Quad naar omgeving in Utrecht

Enkele opdrachtgevers van Kan Dat?

!

Kan Dat? voert met enige regelmaat transporten uit voor o.a.

Thalens PPS Drouwenermond

Hoza Scheemda

Impex Groningen

 

Vaste route Stadskanaal naar Groningen

!
Op dinsdag en op Donderdag is er een vaste route van Stadskanaal naar Groningen. Pallets aanmelden voor 10.00 uur zelfde dag opgehaald in Stadskanaal en Afgeleverd in Groningen tegen zeer scherpe tarieven.

Vaste route van Stadskanaal naar Emmen

!
Op vrijdag heeft Kan Dat? een vaste route van Stadskanaal naar Emmen. Pallets aangemeld voor 10.00 uur worden dezelfde dag in Stadskanaal opgehaald en Afgeleverd in Emmen tegen zeer scherpe tarieven.

Ruim assortiment van Aanhangers tot de beschikking

!

Mocht u een transport hebben in de regio waarbij het voertuig van Kan Dat? niet toereikent is dan heeft Kan Dat? de beschikking over een ruim assortiment van aanhanger via Impextrailers in Groningen.