Dubbelklik hier om de afbeelding te veranderen
Inzamelingen in Veendam

Inzameling van plastic dopjes voor kngf geleidehonden

Inzameling van lege blikjes van frisdranken

!

Inzameling van plastic dopjes

!

In samenwerking met Martha Assurantien in Donderen verzamel ik plastic dopjes van flesjes en potjes.

Alle dopjes die worden verzameld worden door Martha Assurantien aangeboden bij KNGF geleidehonden voor de training van deze honden.

Onder andere de doppen van de volgende producten kunt u inleveren: - Mineraal- of spuitwater - Frisdrankflessen - Melk- of yoghurtpakken - Fruitsappakken - Sportdrank - Wasmiddelen (zowel de doppen van de flessen als het doseerdopje) - Zepen en shampooflessen - Deo-en spuitbussen - Slagroombussen - Pindakaas- en chocoladepastapotten De doppen dienen schoon en droog te zijn en ontdaan van lipjes van metaal of karton of een rubberen rand in of aan de dop.

Inzameling van frisdrankblikjes en bierdopjes

!

Door de inzameling van bierdopjes en frisdrankblikjes kan Kan Dat? de ritjes financieren voor de plastic dopjes om die in Donderen te krijgen voor KNGF Geleidehonden.

Als u ook bierdopjes en plastic dopjes wilt gaan sparen in veendam neem dan kontakt met me op en ik stel u een emmer beschikbaar om in te zamelen. Heeft u de emmer vol kunt u deze bij mij inleveren en krijgt u weer een lege emmer mee. In de emmers alleen plastic doppen en bierdopjes.